2012.05.24 – Megyei IV. Korcsoportos Egyéni Diákolimpia Döntő – Békéscsaba

Május 24-én a Megyei Atlétikai Egyéni Diákolimpia Döntőre került sor Békéscsabán a IV. korcsoportban. A Békési DAC versenyzői ismét remekeltek.

Fantasztikusan futott a lányoknál Nyeste Ágnes, aki 300 méteren, kitűnő 42,4-es idővel győzött. Ági magasugrásban 145 centiméterrel a második lett. A Békési Kistérségi Általános Iskola tanulói még több versenyszámba győztek. Kovács Anikó távolugrásban szerzett aranyérmet, remek 522 centiméteres eredménnyel. Czinanó Áron 74,64 méterrel lett első kislabdahajításban. A III. korcsoportos Lakatos Attila távolugrásban 536 centiméterrel győzött. Gyöngyösi Terézia, a Szegedi Kis István Református Gimnázium tanulója, egyéni csúccsal, 485 centiméterrel a negyedik lett távolugrásban. A Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény tanulója, Turbucz Tamás ismét remekelt. Távolugrásban 594 centiméterrel, 36 centiméteres előnnyel győzött. 100 méteren is egyéni csúcsot futott, 11,5-tel nyerte meg az aranyérmet. 

Ezekkel az eredményekkel, a fent említett versenyzők, az országos döntőre készülhetnek, amit június 11-én rendeznek meg Budapesten. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük