MADZAGFALVI FUTÓVERSENY kiírása – BÉKÉS 2020-09-12. (szombat)

A verseny célja: versenyalkalom biztosítása, BÉKÉS város és fürdőjének népszerűsítése, valamint jótékonysági adománygyűjtő futóverseny megrendezése.

A verseny rendezője: A Békési Diákok Atlétikai Clubja (Békési DAC).

Helye: Békésen a Mátra, Vág, Szamos, Tátra utcákon. ( Egy „kör” 1090 m aszfalt burkolatú úttest)

Versenybíróság: elnök, Nagy István, elnök helyettes Veres Zsolt, technikai helyettes Kis- Kovács Károly, titkár Sántáné Kis- Kovács Györgyi.

Résztvevők: Akik a versenyre beneveztek, a nevezési díjat befizették, kijelentik, hogy egészségesek, felkészültek, és a versenyen saját felelősségük terhére vesznek részt.
Betartják a járványügyi előírásokat! MINDENKINÉL LEGYEN SZÁJMASZK, SZÜKSÉG LEHET RÁ!

Nevezés: Előzetesen a kkknegy@freemail.hu címen, (név, szül.év, város, telefonszám megjelölésével). Nevezési díjat lehetőleg átutalással kérjük a Békési DAC  533-53200077-10002261 számlaszámra. Helyszíni fizetésre is van lehetőség készpénzzel.  A rajtszámok felvétele, csak a helyszínen, a BÉKÉSI uszodánál lehetséges reggel 7 órától. A rajt ideje előtt 40-60 perccel érdemes ezt megtenni.

Helyezések eldöntése: Előzetesen a kkknegy@freemail.hu címen, (név, szül.év, város, telefonszám megjelölésével). Nevezési díjat lehetőleg átutalással kérjük a Békési DAC  533-53200077-10002261 számlaszámra. Helyszíni fizetésre is van lehetőség készpénzzel.  A rajtszámok felvétele, csak a helyszínen, a BÉKÉSI uszodánál lehetséges reggel 7 órától. A rajt ideje előtt 40-60 perccel érdemes ezt megtenni.
Díjazás: Versenyszámonként az abszolút (férfi és nő külön értékelve) 1 – 3 helyezettek érmet, a távot teljesítők befutóérmet kapnak.

Öltözés, fürdés: Az uszodában, a NEVEZÉSI DÍJ EGYBEN USZODABELÉPŐ! Az öltözőben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

[table id=2 /]

A versenyen készült képek a médiában való megjelenéséhez a résztvevők hozzájárulnak! FIGYELEM: A Rendőrségi, polgárőri biztosítás ellenére előfordulhatnak figyelmetlen járművezetők, kerékpárosok, gyalogosok! VIGYÁZZUNK MAGUNKRA ÉS EGYMÁSRA!

Békés, 2020. augusztus 19.             Veres Zsolt sk.  Ügyvezető elnök