MADZAGFALVI FUTÓVERSENY kiírása – BÉKÉS 2019.09.07. (szombat)

A verseny célja: versenyalkalom biztosítása, BÉKÉS város és fürdőjének népszerűsítése, valamint elhagyott gazdátlan kutyák ellátására adománygyűjtő jótékonysági futóversenyszám megrendezése.

A verseny rendezője: A Békési Diákok Atlétikai Clubja (Békési DAC).

Helye: Békésen a Mátra, Vág, Szamos, Tátra utcákon. ( Egy „kör” 1090 m aszfalt burkolatú úttest)

Versenybíróság: elnök, Nagy István, elnök helyettes Veres Zsolt, technikai helyettes Kis- Kovács Károly, titkár Sántáné Kis- Kovács Györgyi.

Résztvevők: Akik a versenyre beneveztek, a nevezési díjat befizették, kijelentik, hogy felkészültek, és a versenyen saját felelősségük terhére vesznek részt.

Nevezés: Előzetesen a kkknegy@freemail.hu címen, vagy a helyszínen. Nevezési díj fizetése és rajtszámok felvétele, csak a helyszínen a BÉKÉSI uszodánál lehetséges reggel 7 órától.

Helyezések eldöntése: az atlétikai versenyszabályok szerint. Családi futásnál a helyezési számokat adjuk össze. (két gyermek + egy felnőtt, vagy két szülő (nagyszülő) + egy gyermek) Pontazonosság esetén, az a család kerül előrébb, akinek utolsó tagja jobb helyezés ér el! Díjazás: Versenyszámonként az abszolút (férfi és nő külön értékelve) 1 – 3 helyezettek érmet, a távot teljesítők befutóérmet kapnak.

Öltözés, fürdés: Az uszodában, a NEVEZÉSI DÍJ EGYBEN USZODABELÉPŐ! Az öltözőben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

[table id=1 /]

Békés, 2019. június 4. Veres Zsolt sk. ügyvezető elnök