2014.02.22-23 – Felnőtt Fedett Pályás Országos Bajnokság – SYMA Csarnok

Február utolsó hétvégéjén rendezték meg a SYMA Csarnokban a 40. Fedett Pályás Felnőtt Atlétikai Országos Bajnokságot.

Az első nap a Békési DAC atlétái közül Balasi Imre szerepelt, 400 méteren. Imre 150 méter után beragadt egyik ellenfele után, és mivel a fedett pályán nagyon nehéz előzni, csak a végén tudta lehajrázni őt.  Végül futamát megnyerve, 50,48-al, összesítve a 12. lett. 

 

Másnap Hortobágyi Anikó kezdett, 60 méteres gátfutásban. Az erős mezőnyben Anikó egyéni csúccsal, 9,12 –el, bejutott a döntőbe. A döntőben a mellette futó vetélytársa bukott és majdnem Anikó elé esett, ami nagyon megzavarta őt, így versenyzőnk 9.15-el a hetedik lett. 

Horváth Anikó magasugrásban indult és idei legjobb eredményét, 169 centimétert ért el. 173 centiméternél megsérült a sarka, de így is biztató kísérletet tett erre a magasságra. Ha ezt átugorja negyedik, így nyolcadik helyen végzett. 

Utána nagy volt az izgalom, hogy Anikó lába bírja-e a futást, ugyanis a bajnokság záró számában, a 4X400 méteres váltóban, a Békési DAC hölgy versenyzői is indultak. Bírta. A Hortobágyi Anikó, Horváth Anikó, Darvasi Anett és Nyeste Ágnes által alkotott kvartett a remek ötödik helyen ért célba, idejük 4:04,04. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük